miercuri, 30 aprilie 2014

Intalnirea Nationala Dacia Clasic !


Acest eveniment nu stiu daca s-a mai organizat , dar mi se pare ceva destul de fain . Acesta se va tine pe 10 mai 2014 in Brasov , in Piata Sfatului , intre orele 10:00 - 13:30 . Vor fi prezentate peste 50 de masini romanesti ingrijite din perioada anilor '70 - '80 .



Acest eveniment organizat este cea mai mare adunare din Romania a Daciilor !



joi, 24 aprilie 2014

Top 10 cele mai furate piese auto in Romania

Din pacate in Romania , exista zeci de mii de hoti , care fura cerceii direct din urechea femeilor , lanturi de aur de la gat , spart garaje , case , jefuit banci , etc.
Tinta hotilor , ca nu se putea si altfel , sunt si masinile .
Hotii din Romania au inceput sa fure de la masini tot felul de piese , cateodata fura si vehiculul .
Uitati cele mai furate piese auto , clasificate intr-un top de 10 locuri :

#10. Bara de protectie din fata .


#9. Placutele cu numarul de inmatriculare .


#8. Catalizatorul .


#7. Bandourile laterale .



#6. Accesorii de transport .


#5. Elemente tuning .


#4. Casetofon , Statie , GPS , Camera video , suport telefon , etc.


#3. Jantele din aliaj .


#2. Stergatoarele fata / spate .


#1. Oglinzile laterale .


Pentru cei ce detin masini , sa aveti graja cu hotii , unele chestii nu pot fi furate daca :
- exemplu luam oglinzile laterale , incercati ca intr-un colt al oglinzii sa va scrieti numarul de inmatriculare , ca hotul sa nu il poata folosi .
- Accesoriile din interior ( casetofon , gps , statie , etc ) daca va luati o alarma buna la care suna la orice zgarietura , clatinare puternica , spart geam , etc. Sa tineti minte ca alarmele ieftine NU sunt mereu bune .
Exemplul pe care vi-l dau este chiar eu , am o alarma de vreo 50 lei , si mi s-a spart masina , evident mi s-a furat casetofonul si statia ...











miercuri, 16 aprilie 2014

Se cauta Admini !

De ceva vreme nu mai imi dedic timp blogului , asa ca caut vreo 1-2 admin , fete sau baieti ,nu conteaza ce sa posteze si sa mentina o activitate .
Pentru cei interesati de asta sa ma caute pe yahoo messenger : oprea.razvan2000@yahoo.com , sau skype : oprea.razvan13 .
Multumesc tuturor !

marți, 1 aprilie 2014

Se scumpeste carburantul !

De astazi , 01 . 04 . 2014 , benzina motorina si GPL-ul se scumpesc fiecare cu cate 41 de bani . Este o porcarie imensa . Cei din guvern vor sa fure cat mai mult si nu stiu cum . De ce atatea scumpiri frate de parca carburantul ar fi pe cale de disparitie !! Mai de graba plec in Dubai , unde motorina este 1,50 lei :) Acum vorbesc serios . Asa ca cei care au masini sa o lase mai moale cu mersul cu masina , ci sa mearga mai mult pe jos ! Cu scumpirea asta , se duc repede banii din buzunar !