joi, 27 martie 2014

Scoala de Soferi !

Din cate am mai auzit , multi cauta cartea cu toata legislatia pentru un permis de conducere . Din ce am aflat , cartea costa in jur de 90 lei , o suma destul de maricica . Si pentru ce ?! Ca sa luati un permis si apoi sa o pastrati degeaba pe mobila sa se adune praful pe ea ?
Solutia : Intrati pe site-ul pe care vi-l recomand eu , si siguri o sa va fie de mare folos tot ce gasiti acolo.
Site : click aici !
Am intrat si eu pe acest site , si dupa cate vad eu este unul destul de bun . Dupa cum am mai spus , eu il recomand pentru toti cei ce vor sa isi ia permisul de conducere , sa isi reaminteasca legislatia , sa aflea reguli noi , etc.
Inca o data , intrati pe acest link , si nu o sa regretati !
Oricand disponibil si pentru orisicine !
Acest site nu numai ca va poate ajuta numai cu scoala de soferi ! Va poate ajuta si cu taxe auto , sfaturi utile , conducere defensiva , reclame despre cele mai bune anvelope , codul rutier , indicatoare rutiere si noi stiri din lumea autovehiculelor .
Sper ca v-am fost de ajutor , poate de acum incolo o sa va fie mai usor sa aflati tot ce va trebuie , fara sa mai dati bani airea pe carti scumpe !
Cei care au si facebook , puteti aprecia pagina si sa urmariti noi stiri pe acest link !

Dacia Mini !

Dacia pregateste un model mini de oras ce ar trebui sa iasa pe piata in anul 2015 . Modelul ar costa vreo 5000 Euro ,si ar fi dotat cu ABS , ESP si airbag . Asa spun cei de la Autobild din Germania .
Renault vrea sa profite de platforma pe care e construita Twingo , si sa o extinda pe modelele Dacia si Nissan , la fel cum a procedat si Logan si Sandero , bazate pe platforma Clio .
Dacia e printre marcile in crestere in ultimii ani , in conditiile scaderii tot mai mari a vanzarii de masini noi .

Imagini :






Dacia Mini ar fi mai ieftina decat Sandero cu 1900 Euro , Sandero fiind un model de succes in Vest .

miercuri, 26 martie 2014

Drift profesional !

Dupa cum vedeti , acum ceva vreme am facut un sondaj despre ce sa postez , si au fost 3 voturi la aceeasi raspuns , si acela era sa postez despre drifting . ( sondajul a fost sters ) .
Postul anterior este despre cum se face drift , mai mult nu am ce va spune , asa ca ,daca voi o sa exersati in continuu o sa ajungeti sa faceti drift profesional .
Ce inseamna drift profesional ?
Cel mai bine , ca sa intelegeti , am sa va pun niste video-uri , iar concluzia o hotarati voi .
Video :



Dar cate o data , o sa se mai intample si sa gresiti un drift , exemplu : 



luni, 24 martie 2014

Hai sa invatam sa facem drift !

Cred ca unii dintre voi , evedent cei care au permis , ati incercat sa faceti drift , dar nu reusiti. Pentru aceasta sunt doua motive din care nu ti-a iesit drift-ul :
- Masina dumneavoastra nu este echipata carespunzator cerintelor unei masini de drift ;
- Nu stiti manevrele pe care sa le faceti cand incercati sa faceti drift .
Pentru toate acestea , vreau ca eu sa va ajut . De ceva timp am cautat un videoclip pe internet , mai exact pe youtube , ca sa puteti invata mai bine , si sa stiti ce dotari sa ii faceti vehiculului dumneavoastra.
Video :

Vizionare placuta ! Si pentru tot felul de intrebari , apelati la pagina de facebook scrisa in videoclipul de mai sus .

duminică, 23 martie 2014

Ce este ABS-ul ?

Sistemul ABS ( Antilock Braking System ) a fost creat ca sa ajute conducatorul auto sa mentina controlul directiei si sa impiedice vehiculul sa derapeze in timpul franarii . ABS-ul dateaza de pe la mijlocul anilor 1980 , el echipand din ce in ce mai multe autovehicule , tendinta fiind a se impune ca echipament obligatoriu pentru toate autovehiculele din prezent .




Sistemul ABS are doua functii principale , si acestea sunt :
- repartitia electromica a franarii intre fata si spate , prin reglarea alunecarii rotilor din spate ;
- prevenirea blocarii rotilor la franare , prin reglarea independenta a alunecarilor celor 4 roti .

sâmbătă, 22 martie 2014

Jaguar XJ Facelist

Noul model Jaguar XJ Facelist isi va face aparitia in anul 2015 , cu o mica schimbare a designului . Actuala versiune ce este deja pe piata , pleaca de la pretul de 84.000 Euro.

Jaguar XJ , modelul ce se afla deja pe piata :



Jaguar XJ Facelist :




Si aici este facut un mic video cu noul model Jaguar , ce isi va face aparitia in anul 2015.


Vizionare placuta ! 


joi, 20 martie 2014

V8 nitro engine !

Am vazut un filmulet pe youtube , destul de intereseant ... e despre un motor , in miniatura  , si ca sa vedeti mai bine :

Vizionare placuta ! :)

miercuri, 19 martie 2014

Activitate sporita !


Stiu ca zilele astea nu prea am avut timp sa mai postez , scoala si invatatul ocupa multi timp , asa ca m-am gandit sa mai adaug un la blogul meu inca o persoana , ca sa putem sa va tinem la curent cu toate stirile pe care le putem afla.
Am avut multe zigniri de la niste personaje pentru blogul meu , unele de genul ,, blogul tau este dezinformativ ,, sau ,, blogul tau este o ciorna ,, , nu am mai comentat nimic , oamenii au dreptul sa isi spuna ideea . 
Dar sper ca acum , cu noul coleg , Madalin , sa putem sa va aducem tot felul de informatii despre vehicule aparute recent , despre tuning . despre piese , etc .
Multumesc ca ati citit pana la capat ! 
Maine vom reveni cu postari noi .

Test drive BMW I8 !

Buna ziua / seara , mi-am facut putin timp sa va arat un test drive cu BMW I8 , cea mai noua aparitie a marcii BMW . Aceasta marca de masini este foarte des intalnita in Romania , nu exista zi in care sa nu vezi un BMW pe strada .
Ei ceva mai de mult postasem despre BMW I8 , dar acum am vrut sa va pun si un test drive sa vedeti mai in detaliu cum se prezinta masina .
Deci daca vreti sa vedeti video-ul dati click aici !
Si cei care nu pot vedea o acest video pe care l-am postat , voi pune niste imagini ( altele decat cele de data trecuta ) ca sa vedeti cam cum arata :


Acesta este modelul decapotabil .





Si cam asa se prezinta ea pe interior ! 
Multumesc ca ne-ati urmarit !